...

Charmigt och rymligt boende vid Bayside – perfekt harmoni med naturen av FMD Architects, Australien

I FMD Architects australiensiska boende har man clubbat samman funktioner som harmoni med naturen och rymd att fläkta ut. Byggnadens inspiration är hämtad från omgivningens naturliga estetik och miljö. Vardagsrum, kök och sovrum sammanstrålar och erbjuder ett charmigt boende vid Bayside med utsikt över havet. Dess stilfulla design är en perfekt kombination av harmoni och rymd.
Fasad av trähus med stora fönster
Originalaffisch i matsalen
Bakgrundsbelysta trappor till huset
Kvällsbelysning i stugan
Skjutdörrar av glas till huset

Foto med tillstånd av Shannon McGrath.

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 4
  1. Viktor

    Det här boendet ser verkligen charmigt och rymligt ut! Jag undrar om det finns några möjligheter till friluftsliv i närheten av Bayside och om arkitekterna tog hänsyn till att harmonisera med naturen?

    Svara
  2. Martin

    Det här boendet verkar verkligen härligt och naturen runt omkring är säkerligen fantastisk. Jag undrar om det finns några närliggande aktiviteter eller sevärdheter att utforska i området?

    Svara
  3. David

    Det här boendet ser verkligen charmigt och rymligt ut, och jag älskar hur det verkar vara i perfekt harmoni med naturen. Men jag undrar, finns det några specifika hållbarhetsåtgärder eller tekniker som har använts i designen för att minimera negativ påverkan på miljön? Tack på förhand!

    Svara
  4. Sara Nyberg

    Vad gör detta boende charmigt och rymligt vid Bayside? Är det områdets naturliga skönhet eller kanske arkitekturen från FMD Architects som skapar den perfekta harmonin med naturen?

    Svara
Lägg till kommentarer