...

– South Coast Residence av Indyk Architects, Australiens sydkust

Indyk Architects har skapat South Coast Residence, en unik och oemotståndlig bostad längs Australiens sydkust. Byggnaden drar nytta av den unika topografin och har ett passionerat uttryck med en elegant kombination av Östasiatisk arkitektur och modern design. Byggnaden erbjuder en modern ekologisk miljö som skyddar mot kustvindarna, och har panoramautsikt över havet och de vackra kustlinjerna.
Utformning av South Coast Residence

Sett från vattnet ser det ut som en av de enkla träkåtor som det fanns gott om i området. Men ju närmare du kommer, desto mer avslöjar byggnaden sin charm.

Huset har tre våningar. Alla detaljer i landskapet togs i beaktande under byggnationen, så att utsikten till havet inte hindras.

”Kunderna älskar båtar, betong och japanska saker. Vårt mål var att skapa en ”fridens fristad”. Skapa ett hem som symboliserar hantverk och skönhet. Ta med atmosfären från havet in i inredningen. För att se till att hemmet är miljövänligt”, förklarar teamet på Indyk Architects

South Coast Residence inredningsdetaljer
Bostadens interiör: kök
South Coast Residence interiör: Köket under trappan
Inredningsdetaljer i vardagsrummet: fåtölj med fotpall
Inredningsdetaljer: En stor vit ljuskrona i form av en damhatt
South Coast Residence interiör
Sovrum i South Coast Residence
Inredningsdetaljer: South Coast Residence sink
Inredningsdetaljer: South Coast Residence trägolv

Vi rekommenderar att du läser

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Rasmus

    Hur kan jag kontakta Indyk Architects för att få mer information om South Coast Residence på Australiens sydkust?

    Svara
  2. Emma Fransson

    Jag undrar om South Coast Residence av Indyk Architects är en privat bostad eller ett offentligt projekt? Är det öppet för allmänheten att besöka? Jag är väldigt intresserad av arkitekturen och skulle vilja veta om det finns möjlighet att se detta fantastiska verk i verkligheten. Tack på förhand!

    Svara
Lägg till kommentarer