...

– ett modernt hus på ett berg – ett fantastiskt projekt av NB Architectes, Montferrier sur Lez, Frankrike

NB Architectes har designat ett modern hus på ett berg i Montferrier sur Lez, Frankrike. Det överraskande och fantastiska projektet har anpassats till bergslivens miljö och utnyttjar dess fördelar. Huset har vackert utformade terrasser, en inbjudande vistelse och många moderna faciliteter som ökar komforten för beboarna. Detta projekt är en slumpmässig mix av modern stil och natur som skapar magiska ögonblick i denna vackra miljö.

Kan man bygga ett hus på en brant sluttning i en tallskog?? Svårt men inte omöjligt.

Företaget har bevisat det NB Architectes, Genom att utforma ett modernt individuellt hem och bygga det i Montferrier sur Lez, Frankrike. Besökare till Forum City kan se resultatet med egna ögon.

Inredning av ett hus i Frankrike
Designhus i Frankrike

Byggnaden består av flera block som är sammanlänkade genom passager. I den ena finns vardagsrum, kök och matsal. I en annan – sovrum. I den tredje – studie, bibliotek.

Designhus i Frankrike
Fönstergardiner

Stora panoramafönster i hela byggnaden. Det finns gott om ljus i huset. Från alla fönster kan du beundra den omgivande naturen under lång tid. Alla är skyddade från bländning genom träluckor.

Designhem i Frankrike

Hela projektet har två riktlinjer: framsidan och sidorna. De böljande övergångarna och terrasserna mellan husdelarna följer linjen på de kullar som omger byggnaden.

Designhus i Frankrike
Designhus i Frankrike

Bakgård anlagd och inhägnad.

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 2
  1. Emil

    Hur lyckades arkitekterna skapa en modern byggnad som passar så bra in i den naturliga omgivningen på berget?

    Svara
  2. Pettersson Niklas

    Vilken tidlös design har detta modernt hus på berget av NB Architectes i Montferrier sur Lez, Frankrike? Är detta projektet en representation av arkitekternas unika estetik? Vilka inspirationer och tekniker användes för att skapa detta fantastiska byggnad?

    Svara
Lägg till kommentarer