...

– ett lyxigt tvåvåningshus med eklektisk och glad inredning i Westerwijk, Sverige

I Westerwijk, Sverige, finns detta lyxiga tvåvåningshus som imponerar med sin eklektiska och optimistiska inredning. Huset har stora rum med en naturlig ljusinsläpp och ett öppet kök/vardagsrum som tar din inredning till nästa nivå. Allt från modern teknik till exklusiva möbler erbjuds för att skapa en unik möjlighet för dig att forma ditt hem som du önskar.

God dag till alla gäster på Forum City. I en gammal svensk stad Westerwick Det finns ett vackert tvåvåningshus med vit klinkerspanel. Det finns ett vardagsrum, tre sovrum, kök, badrum, dusch och toalett. Vardagsrummet har ett mycket högt tak och 2 stora fönster så det är fullt av ljus. Här drar 2 ljuskronor till sig uppmärksamhet: en bord- och en golvlampa, svarta stolar med oregelbundna former, en svart och vitfläckig matta, intressanta träbord – dessa designfynd är ganska ovanliga. Köket kännetecknas av formella svarta möbler och ett bord med en ljuskrona. En slingrande trappa leder till första våningen.

I ett av sovrummen finns också en fläckig matta på golvet och en ljusstake på bordet. Det andra sovrummet har en vardagsrumsdel med en soffa, som övergår i ett sovrum med en våningssäng. Det finns ett bonsaiträd på golvet i det här rummet. Och i det tredje sovrummet har vi en soffa och säng i svart läder. Det finns en kristallkrona och en ljuskrona i nästan varje rum i huset. Tavlor hängs upp och blommor placeras i varje rum. Utanför huset finns en pool, sittplatser och ett bord där du kan äta utomhus.

Huset har värderats till 734 000 dollar.

Utomhuspool vid huset
Interiör i ett hus i Sverige
Interiör i vardagsrummet
Interiör i vardagsrummet
Interiör i ett hus i Sverige
Interiör i ett hem i Sverige
Interiör i ett hus i Sverige
VVS i huset
Interiören i ett hus i Sverige
Interiör i ett hus i Sverige

Läs mer

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg än )
Hugo Lind

Jag föddes och växte upp i en familj där renovering och byggnation var en central del av vårt liv. Min far var byggentreprenör och jag tillbringade mina tidiga år med att följa honom på olika byggarbetsplatser. Att se hur han förvandlade gamla och nedgångna hus till vackra och moderna hem inspirerade mig och väckte min passion för renovering. Mer detaljerad

Webbplats med användbara tips för varje tillfälle
Comments: 1
  1. Johan Larsson

    Det låter otroligt spännande! Jag undrar vad som gör inredningen glad och eklektisk och om det finns några speciella detaljer eller objekt som verkligen framhäver husets lyxiga atmosfär?

    Svara
Lägg till kommentarer